Op maat

Mijn doel is in samenspraak met de klant tot het perfecte werk te komen. Aan de hand van een bepaald gevoel, bepaalde beelden en kleuren lever ik een uniek werk af, volledig geïntegreerd in de stijl van uw woning, kantoor of winkel. Soms is dit een bestaand werk, soms een nieuw werk.

Galerij G.Lenz

Mijn galerij, gelegen te Hasselt, kan iedere zondag tussen 14u en 18u bezocht worden. Natuurlijk ook na het maken van een afspraak op een moment naar keuze.

Werkwijze

Ik kom ter plaatse, bij particulieren en bedrijven, om de sfeer en het gevoel van de mensen en de locatie in mij op te nemen. Op die manier kan ik schilderijen op maat creëren, perfect passend bij uw huisstijl of concept.

“Het totaal plaatje moet kloppen.”

Doorheen mijn jeugdjaren heb ik kunstacademie gevolgd maar er verder niets mee gedaan o.w.v. het drukke professionele leven.  Echter voelde ik dat ik een uitlaatklep nodig had. Ik was op zoek naar een betere balans. Deze vond ik helemaal terug in het maken van unieke werken. Ik voelde dat ik mij niet verder wilde verdiepen in allerhande technieken maar nood had aan zelfontplooiing.

Voor mij is schilderen pure emotie, gevoel, kracht, rust….een beleving. Als ik in een ruimte kom, krijg ik onmiddellijk een bepaald gevoel, zoek ik naar evenwicht, bepaalde uitstraling. Soms is dit kracht, soms rust, dynamiek, warmte, eigenlijk een emotie die er ontbreekt en die ik dan wil invullen.

 

“Schilderen is mijn passie, gewoon mijn tweede ik!”