Op maat

Mijn doel is aan de hand van bepaalde beelden, kleuren en materialen een uniek werk af te leveren dat in harmonie is met uw interieur. Het schilderij wordt perfect geïntegreerd in de stijl van uw huis, kantoor of winkel.

Galerij G.Lenz

Mijn galerij, gelegen te Hasselt, kan iedere zondag tussen 14u en 18u bezocht worden. Natuurlijk ook na het maken van een afspraak op een moment naar keuze.

Werkwijze

Ik kom ter plaatse, bij particulieren en bedrijven, om de sfeer en het gevoel van de mensen en de locatie in mij op te nemen. Op die manier kan ik schilderijen op maat creëren, perfect passend bij uw huisstijl of concept.

Doorheen mijn jeugdjaren heb ik kunstacademie gevolgd maar er verder niets mee gedaan o.w.v. het drukke professionele leven. Na de bevalling van mijn tweede kindje ben ik op zoek gegaan naar een betere balans. Al snel voelde ik terug dat schilderen een echte uitlaatklep was. Ik voelde dat ik mij niet verder wilde verdiepen in allerhande technieken maar nood had aan zelfontplooiing.

Voor mij is schilderen pure emotie, gevoel, kracht, rust….een beleving. Als ik in een ruimte kom, krijg ik onmiddellijk een bepaald gevoel, zoek ik naar evenwicht, bepaalde uitstraling. Soms is dit kracht, soms rust, dynamiek, warmte, eigenlijk een emotie die er ontbreekt en die ik dan wil invullen.

“Schilderen is mijn passie, gewoon mijn tweede ik!”